Monday 23 August 2010

Begging puppy eyes - Könyörgő kiskutyaszemek

On saturday i was hanging around in Canvey, eating ice cream and playing with a dobermann so big i didnt needed to bend down at all or he to lift up his head for me to pet him. He's heeling from a small surgery - there are stitches on his chest, and two more on his side - and needed company so i was helping out dog-babysitting :)
He made this begging puppy-face for the 15 minutes straight, as long as i was eating. I resisted. I'm experienced in this :)
Was a bit surprised though to realize that dogs can and do make this begging face no matter size or age and invariably look just way too cute...

Szombaton Canvey-n voltam, jégkrémet ettem és egy akkora dobermannal játszottam, hogy nem kellett lehajolnom vagy éppenséggel neki fölemelnie a fejét ahhoz hogy megsimogassam. Egy kisebb műtétből lábadozik - látszanak is az öltések a mellkasán, meg van még kettő sebe az oldalán is - úgyhogy kellett neki a társaság, én meg besegítettem a kutya-bébicsőszségben :)
Végig ezt a könyörgő kiskutya-pofát csinálta amíg ettem a jégkrémet, kb 15 percig. Persze ellenálltam, van ebben gyakorlatom :)
Azon viszont meglepődtem, hogy ezek szerint mérettől és életkortól függetlenül, minden kutya tudja ezt az arckifejezést produkálni - és egyszerűen túl édesek ilyenkor...