Monday 25 May 2009

Repülősó és tsai- Airshow and Co.

Ott kezdem, hogy

Péntek este lejegeltem a sáros bolygót, mert szeretem ugyan hordani a barnát, de kötni rém unalmas.

Szombaton nekiálltam a zöldnek ( a mocsárinak) ami szintén unalmas, de legalább zöld (azaz szebb). Úgyhogy raktam rá mintát.

Vasárnap a sarokhoz kerestem leírást, belelépős helyett rövidsorost akartam, találtam is, tillárom haj. Egykor aztán kivágódtunk a napsütésbe és megnéztük a repülőshow-t, Kati leégett, és mivel, khm, alkohollal bekevert üdítővel vágtunk neki a programnak, utána még beültünk egy pub-ba is két körre. Ezekután este 8kor még nekiálltam a az első saroknak, és éjfél után 4 perccel végeztem is.
Black CatsAz utolsó egy órában már nem láttam rendesen, és valami normandiai partraszállásról meg tankokról szóló dokut (nem) néztem a jutúbon.
Nem. Vagyok.Néha.Normális.Pont.


Battle of Britain Memory FlightMa, azaz hétfőn, benkhálidéj van, és mindenki a tegnapi szánsájn/repülők/kocsmázás utó- és mellékhatásait heveri kifelé, beleértve az időjárást is, ami megint felhős, mint általában.
És már elköltöttem 53 fontot az amazonon, igaz, ebből majdnem 30 egy nyári cipő volt, ami már nagyon kellett. De a másik kb 25 font az könyv. És most valaki kötözzön le, hogy ne vásároljak be fonalból is.

Red ArrowsAzokkal a Colinette Jitterbug-okkal egy hete szemezek, de szerencsére nem bírok választani.

...

Rémes, ez már az ötödik airshow- m itt. Ami azt jelenti, hogy négy éve vagyok itt és lassan három éve dolgozok a gyárban.

Na jó inkább kötök.

...

Soooo...