Saturday 3 October 2009

Szülinapi ajándék - Birthday present


Megérkezett a szülinapi könyvem!!!! Kicsit előbb is, mint számítottam :)

My birhtday book has arrived!!! And even a bit earlier then i expected it :)

Reggel puffanásra ébredtem, és rögtön gondoltam, hogy ez könnyen lehet, hogy a posta volt. Ki is mentem az előtérbe, és ott iv ovlt a csomag, de az nem ez a könyv volt, hanem a mitológiás, amiről már azt hittem elveszett, egy hete meg kellett volna érkeznie (majd hagyok nekik nem-kellemes feedback-et, irgumburgum).
Aztán már így délután L átugrott a szomszédba pizzáér, és bekopogott egy másik csomaggal - amit a postás a kinti lábtörlő alatt hagyott, mivel túl nagy volt a ládához. Tartsa meg jó szokását, vissza is vihette volna, és akkor hétfőt tudtam volna csak fölvenni, vagy be is csöngethetett volna szombat hajnal fél nyolckor :)

I woke this morning for a sound of something hitting the ground and instantly thought that it must have been a package. And it was, the mythology book (Masks of God) i thought was lost as it should have arrived a week ago. I will leave some not-too-nice feedback for the seller :P
Then later the day cousin L went out for pizza and took the second package with him, which was left under the outside doormat as it was too big. The postman was
very nice - he could have taken the parcel back and in this case i could have it only on monday; or he could have ringed the doorbell at half past seven in the dawn. :)