Wednesday 6 May 2009

Sarok - Corner

Félig kész vagyok a sarkokkal, és átértem a mintában is a második (utolsó) oldalra. Most nagyon ügyesnek érzem magam :)

Azért voltak ma gyagya dolgok is, pl egy 18 ezer darabos meló... délután háromkor végeztünk. Jaj.A.Hátam.

Meg persze hiába szeretném hogy mindenki ha nem is kedveljen, de legalább ne legyen gondja velem. Csak az a gáz, hogy az, akivel nem megy, az van a gépem végén. Együttműködés? Valakivel, aki megpróbálta őt (én) kioktatni (csak oktatni)? Na neeem.

Meg blogolvasás közben az jutott még eszembe, hogy hogyan egyeztetik emberek össze a keresztény hitüket és életvitelüket a katonáskodással. És nem a háború idején a behívásra gondolok, hanem arra hogy valaki nem gyári munkás/menedzser/orvos/ügyvéd/akármi, hanem katona.

Nemértem.

...

Heels are halfway done, and i'm on the second (and last) page of the pattern. Im cool :)

There were some stupid stuff today as well. For example a job with 18 thousend pieces... finished at 3 PM. Auch.My.Back.

And of course it's hopeless to wish that everyone, if they do not like me, but at least be OK with me. The problem is, the one who buggers me works at the end of my machine. Cooperation? With someone (me) who tried to tell her off?! (I tried to instruct her.) Noooo wwway.

And while reading blogs, i was thinking about a strange (for me) thing. How do christians conciliate their believes and they way of life with being a soldier? I'm not talking about fighting in a time of war rather having the profession of a soldier instead of being a worker/manager/doctor/lawyer/wathever.

Medontunderstand.