Sunday 5 April 2009

...jónak tűnik. - Looks good.


Muffinsütési próbálkozások, harmadik felvonás.

Napsütés - Sunshine

Végre valahára elért ide is a nap :) Kellett már nagyon. Voltunk kinn jó 3 órát, a szokásos séta a kávézóig, könyvesbolt, beugrás boltba, menjünkhaza. Sikeresen elmulasztotta a görcseimet, pedig még a forró vizes palackot is kölcsön kellett kérnem reggel.

Ezt vettem:
Már nagyon szégyeltem magam, hogy nincs egy valamirevaló atlaszom. Igaz, ez töriatlasz (gyűjtemény), nem földrajzi, de már majdnem.















Ilyen volt az ég (a sikátorból nézve...) :

Ezt láttuk:

Még nem szoktam hozzá az új telefonhoz-kamerához, így nem találtam meg a zoom-ot. Közelebb meg nem mertem menni, mert tartottam tőle, hogy elijesztem a lepkét.

És ilyen most a kötős kosaram:

Eddig 9 kocka akarom mondani négyzet van kész a leelndő ágytakarómhoz. A tervezett 72-ből. Próbálok optimista lenni, hogy eljutok odáig, és nem állok le hatvannál. A jobb fölső sarokban a kis recepteskönyvet is ma vettem. Kellett valami nehéz olvasmány is a képregény-atlasz mellé ;) A fekete kötésecske meg csuklómelegítő lesz a munkahelyre, ha végre sikerül eltalálnom a méretet...

És mellé az Amelie zenéjét hallgatom Beethoven-nel felváltva, a fügönny meg behúzva, annyira tűz a nap. Ilyenkor szeretem Angliát :)