Friday 5 June 2009

Csütörtök, negyed óra - Thursday, a quarter of an hour

Igen, a Bendigo pakk érkezett megvámolva :) A vám maga csak 3 font volt, de a kezelési költség 8. Biiip rojálméjl.
A fonal egyelőre tetszik, a színek kicsit fáradtabbak, mint gondoltam, de egyelőre nem rossz. Viszont volt még két aranyos poén amit elmulasztottam volna, ha nem kell bemennem a postára.
Pont egyszerre érkeztem három kisráccal, azért beálltak elém, bár úgyis a táskámban matattam, úgyhogy nem számít. Aztán az egyik kérdezte a postástól, hogy van-e nekik - a többit nem értettem. ez ilyen postánhagyós pult is, gondoltam valami csomag vagy ilyesmi. Oké, postásgyerek eltűnik, pár perc múlva jön vissza egy doboznyi - gumiszalggal. Kissrácok pakolták mindenhova, hátizsákba, zsebekbe, pólóba... mi meg, a többi ügyfél, csak vigyorogtunk, ahogy kapkodták fel a piros gumidarabokat a földről.
Labdákat csinálnak belőlük. :)

Ezután fizettem, megkaptam a csomagot, és ahogy ballagok hazafelé a pakkal meg a kardigánnal küzdve a szél ellenében, ahogy megyek el a buszparkoló mellett, egy busz épp tolatott. És tolatott. És aztán hallottam egy puffanást, és a szomszéd ház erkélyén cigiző pasi elkezdett röhögni. Gondoltam, nekitolatott egy másik busznak. Odanézek - nekitotlatott, de nem busznak, hanem két kis markoló állt egymás mögött, a közelebbre járt rá.
Gondolom nem látta rendesen annyira pici volt.
:D